X
GO

Maaike Abels

Evenementen & Communicatie medewerker
 Stuur een email |  +31 (0)33 7370165 |  Linkedin


Met als achtergrond Small Business & Retail management ben ik begonnen als projectmanager bij een organisatie die de bilaterale handel tussen Nederland en Hong Kong bevorderde. Dit werd gerealiseerd door het organiseren van (inter)nationale evenementen zoals seminars, workshops en congressen.

Binnen AeroVision organiseer ik in samenwerking met collega's de evenementen voor de verschillende projecten zoals congressen, webinars, workshops, hackathons en demonstratiedagen. Daarnaast voer ik de communicatie activiteiten uit zoals het ontwerpen van marketing content, het updaten van de website(s) en het versturen van nieuwsbrieven.
 

Markten | Sectoren

Expertises

Precisie Landbouw

Event organisatie

Gemeenten

Project management

Smart Cities

Communicatie

Evenementen branche

Ontwerp marketing content


Projecten
CAPIGI organiseert elke 2 jaar een 3 daags congres waarbij deelnemers uit heel Europa (en soms zelfs daarbuiten) komen. Het thema draait voornamelijk om precisie landbouw en de ontwikkelingen binnen dit segement. Daarnaast draait het CAPIGI congres ook om netwerken en het bevorderen van een sterke community tussen overheid, boeren, bedrijven en studenten.

Het jaarlijkse ICC congres is een bijeenkomst voor alle leden maar ook niet leden. Elk jaar wordt er een nieuw thema bedacht waarbij passende presentaties worden gegeven door mensen en organisaties uit het werkveld.