X
GO

Vraagsturing, verbinden data & gebruik
De balans van vraag en aanbod is aan het verschuiven, mede door de toenemende mogelijkheden van technologie waardoor het aanbod steeds beter afgestemd kan worden op de individuele vraag. Daarvoor moet de gebruiker van technologie of data zijn vraag wel goed stellen.

In tal van projecten ondersteunt AeroVision gebruikers in het scherper definiëren wat men nodig heeft. Door de vraag verder uit te werken komt ook de business case van nieuwe technologie of een nieuw proces beter in beeld en kunnen daarmee bestuurders en directies beter onderbouwde keuzes maken. Aan de andere kant helpen we leveranciers van data en technologie om in te spelen op die vraagsturing. Als intermediair tussen vraag en aanbod kunnen we een onafhankelijker en helderder beeld ophalen van wensen en eisen vanuit de gebruikers. AeroVision werkt al bijna twintig jaar aan het verbeteren van de afstemming tussen vraag en techniek, waarbij we zowel voor gebruikers en voor leveranciers een betere business case kunnen realiseren.

Projecten
AeroVision heeft aan verschillende projecten gewerkt binnen dit thema. Klik op onderstaande projecten om een impressie te krijgen wat wij doen.
FieldFact
Unifarm 
NSO gebruikersondersteuning
trajecten bij gem. Amersfoort

Geef mij advies


Bent u geïnteresseerd in wat wij voor elkaar kunnen betekenen? 
Neem contact op met één van onze experts.

Leon Hendriks

Tamme van der Wal