X
GO

Nieuwe Technologie 
De ontdekking of ontwikkeling van een nieuwe technologie is nog niet meteen ‘innovatie’. Innovatie is het introduceren van een nieuwigheid die voldoet aan een gebruikersbehoefte en op betaalbare en schaalbare wijze ingevoerd kan worden: De drie N’s: Novelty-Needs-Numbers.

AeroVision ziet zowel aan de leveranciers-, ontwikkelaars-, en aan de gebruikerszijde hoe innovaties tot stand komen. Wij begeleiden bedrijven met het aanpassen en doorontwikkelen van innovaties vanuit een nieuwe techniek of werkproces. Daarnaast helpen wij gebruikers met het realiseren van voordeel uit innovaties, bijvoorbeeld door het werk beter, slimmer of goedkoper uit te voeren of door het breder in te zetten.
 

Innovatie is van alle tijden, maar de laatste jaren zijn de toepassingen van digitale technieken, online processen en datadiensten enorm toegenomen. AeroVision heeft in vele projecten van diverse aard een aanpak ontwikkeld om de samenwerking tussen gebruikers en leveranciers effectiever te maken waardoor innovaties sneller en beter afgestemd tot stand komen.

Projecten
AeroVision heeft aan verschillende projecten gewerkt binnen dit thema. Klik op onderstaande projecten om een impressie te krijgen wat wij doen.
Mistrale
Trustee
GreenPatrol
5Groningen
Zonnepanelen detectie..

Geef mij adviesBent u geïnteresseerd in wat wij voor elkaar kunnen betekenen? 
Neem contact op met één van onze experts.

Tamme van der Wal 
Regine Brügelmann