X
GO

Regine Brügelmann

Adviseur
 Stuur een email |  +31 (0)33 737 0165 |  Linkedin


Na mijn studie geodesie in Bonn heb ik een aantal jaren in Karlsruhe aan de Technische Universiteit in Karlsruhe gewerkt als wetenschappelijke medewerkster bij het Instituut voor Fotogrammetrie en Remote Sensing. Na mijn promotie op het gebied van image understanding ben ik naar Nederland gekomen. Hier heb ik als adviseur en projectleider gewerkt bij ingenieurbureaus (Geodelta, Arcadis) en de overheid (Rijkswaterstaat). Bijna tien jaar lang was ik docente aan de Hogeschool Utrecht bij de opleiding ‘geodesie/geo-informatica’ en later ‘built environment’. Mijn vakspecialismen zijn fotogrammetrie, laserscanning, remote sensing, digitale beeldverwerking en kwaliteit van geodata.

Bij AeroVision zijn mijn werkzaamheden het uitbrengen van adviezen, optreden als inhoudelijk deskundige, controlewerkzaamheden van geodata, begeleiden van (Europese) aanbestedingen en uitvoeren of begeleiden van onderzoeken.

 

Markten | Sectoren

Expertises

Gemeenten

Analyseren

Waterschappen

Onderzoeken

Smart Cities

Toetsen/Controleren

Andere overheden

Project management


Projecten

Controle fotomozaiëk en hoogtemodel voor Aruba (2019). Rol: Deel van controle en rapportage.

Aanbesteding ICC Regio Schiphol bevlogen luchtfoto’s 2020. Rol: Beoordeling offertes en selectietraject.
Aanbesteding ICC mutatiesignalering en -kartering 2020-2021. Rol: Schrijven aanbestedingstekst, beeordeling offertes en selectie marktpartij.
Ondersteuning ICC. Rol: Ondersteunen bij vakinhoudelijke kwesties.
Onderzoek naar de geometrische nauwkeurigheid van ICC orthofoto’s in de afgelopen vijf jaar. Rol: Onderzoek en rapportage.

Opdracht voor ProRail: meewerken aan aanbesteding voor een nieuw Quo Vadis meetpark (meetsystemen voor meting van wielkwaliteit en gewichtsbelasting van het spoor). Rol: Review aanbestedingsteksten.

Onderzoek “Bezoekersstromen Amersfoort” binnen het UT-project ‘Designing for controversies in responsible smart cities’. Rol: Inventarisatie informatiebehoefte binnen de Gemeente Amersfoort, literatuuronderzoek naar technieken, adviesrapportage.