X
GO

Nieuws

ICC Congres 2024 "Slim Samen Sterk"
april 2024Op dinsdag 4 juni aanstaande wordt het jaarlijkse ICC-Congres georganiseerd. Tevens vieren wij op deze dag het 15e jubileum van het ICC Regio Schiphol! Het congres zal plaatsvinden in Kasteel Woerden, te Woerden.

Met het thema “Slim Samen Sterk” gaan we kijken naar de toekomst; welke kansen moeten we pakken en welke bedreigingen moeten we omarmen? Hoe kunnen we ‘slim-samen’ optimaal de markt en technieken benutten en ‘samen-sterk’ kennis bundelen en ervaring delen. En uiteraard besteden wij aandacht aan het 15-jarig bestaan van het ICC Regio Schiphol.

In de ochtend komen een drietal keynote sprekers aan het woord en zoals altijd gaan we in het tweede deel actief aan de slag in een interactief intermezzo. Na de lunch presenteren we weer drie verrassende en vooral inspirerende toepassingen van geo-informatie in bijzondere domeinen. Ter afsluiting is er een netwerkborrel waarbij we het 15-jarig bestaan van het ICC Regio Schiphol met elkaar vieren.

Binnenkort zullen wij bekend maken welke sprekers wij mogen verwelkomen tijdens het ICC-congres. Zet de datum van dit ICC-Congres alvast in uw agenda en registreer via onderstaande button!

Ook collega's van andere afdelingen en leidinggevenden zijn van harte welkom. Graag willen we u vragen dit bericht aan hen door te sturen. Zij kunnen zich ook via onderstaande link individueel aanmelden.

Ook niet-leden zijn van harte welkom. U kunt deelnemen tegen betaling van € 95,- excl. btw. Indien gewenst mag u gratis één collega meenemen.  Wel dient u dit tijdens de registratie aan te geven.

Wilt u deelnemen aan het ICC Congres 2024?
Klik hier om u aan te melden.