X
GO

Nieuws

AeroVision aanwezig bij Smart City Expo World Congress Barcelona
november 2016
AeroVision is door de Gemeente Amersfoort gevraagd om deel te nemen aan het Smart City Expo World Congress (SCEWC). Het vindt plaats in Barcelona van 15 - 17 november. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht. Leon Hendriks zal AeroVision vertegenwoordigen op dit congres en is aanwezig in het Holland Paviljoen.
 
   
 

 

 

In het Holland Paviljoen trekken de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amersfoort gezamenlijk op om de ontwikkelingen van hun Smart Cities te presenteren. AeroVision besteedt op deze Expo aandacht aan “sourcing information as a new and relevant task of the city, as well as to make it available to policy makers, city operations, experts and citizens. Good, complete and up-to-date information helps the Smart City to make better policies and better decisions”.

Over SCEWC
Het SCEWC is ’s werelds grootste evenement voor Smart Cities. Het is de internationale top van discussie over het verband tussen stedelijke realiteit en technologische revolutie. Het congres is een toonaangevend platform van ideeën, netwerken, ervaringen en internationale business deals dat het hoogste niveau van belanghebbenden samenbrengt, in het kader van stedelijke ontwikkeling. Het congres ondersteunt de ontwikkeling van onze steden.

 

 

 

 

Op het SCEWC worden 7 verschillende onderwerpen besproken: governance, economie, mobiliteit, maatschappij, duurzaamheid, data & technologie en veiligheid. De doelen van het congres zijn:

Kennisdeling
Debatteren over de uitdagingen van onze steden
Aanmoedigen om out-of-the-box the denken
Inspireren tot een wereldwijde call-for-action om slimmer en meer duurzame steden te ontwikkelen

 

 

 

 

Bekijk hier de presentatie van AeroVision:


Meer informatie over het congres is te vinden op www.smartcityexpo.com/en/.
U kunt ook met ons contact opnemen:
Leon Hendriks (leon.hendriks@aerovision.nl, +31 (0)6 52457618)
Tamme van der Wal (tamme.vanderwal@aerovision.nl, +31 (0)6 13158318)