X
GO

Nieuws

AeroVision steunt de gezamenlijke opera “Dido and Aeneas” uitgevoerd door het DVE en DKO
juni 2023

Het Deventer Vocaal Ensemble (DVE) en het Deventer Kamer Orkest (DKO) voeren op 17 juni (20:00 uur) en 18 juni (15:00 uur) gezamenlijk de opera “Dido and Aeneas” van Henry Purcell uit. Dit beroemde werk, met de bekende treurzang ‘When I’m layed in earth’, vertelt het tragische liefdesverhaal van de mythische personages Dido en Aeneas.

Naast deze uitvoering vieren het DVE en het DKO beiden dat zij 50 jaar bestaan. Beide ensembles bestaan uit ruim 25 gemotiveerde en goed geoefende amateurs uit Deventer en omstreken die op een zo’n hoog mogelijk niveau muziek maken.

De uitvoering vindt plaatst op een zeer bijzondere locatie in Deventer, namelijk een oude fabriekshal in de Burgerhaven. Deze unieke ervaring wilt u niet missen!

De kaartverkoop van dit evenement kunt u bekijken via de website van het DVE klik hier voor de diverse beschik bare tickets. Reguliere kaartjes kosten €17,50. Vrienden van het DVE en donateurs van het DKO betalen €15,-, CJP-houders betalen €12,50 en kinderen tot 12 jaar betalen €10,-. Voorafgaand aan de voorstelling zijn aan de zaal ook kaartjes te koop. Deze kosten €20,- en zijn contant of met pin te betalen. Alle kaartjes zijn “vrije zit”. De zaal gaat drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open.

Voor meer informatie over de voorstelling of de locatie klikt u hier. AeroVision, donateur van het evenement, kijkt uit naar de voorstelling!