X
GO

Nieuws

EUROPEAN SPACE SOLUTIONS (30 mei – 3 juni): Inschrijving is OPEN
februari 2016
AeroVision organiseert het nevenevenement Space Technologies for Soil Moisture Monitoring bij de vierde editie van European Space Solutions (ESS). De conferentie is nu geopend voor inschrijving. De 5-daagse conferentie brengt het bedrijfsleven en de publieke sector met gebruikers en ontwikkelaars van de ruimte gebaseerde oplossingen samen. De conferentie zal plaats vinden in het World Forum Convention Centre in Den Haag, van 30 mei tot 3 juni 2016.

ESS & AeroVision’s Nevenevenement

Het ESS brengt de ruimte naar aarde! Er zal benadrukt worden hoe ruimtevaart gebaseerde diensten en technologieën de sleutel zijn tot het verstrekken van de efficiënte, effectieve en duurzame diensten die de Europese samenleving vraagt. AeroVision organiseert op 2 juni het nevenevenement bij het ESS genaamd Space Technologies for Soil Moisture Monitoring. Dit evenement brengt wetenschappers, ontwikkelaars, beleidsmakers, gebruikers en begunstigden van bodemvocht sensoren en systemen bij elkaar. Het doel is om vooruitgang te bespreken in bodemvocht metingen (sensoren, algoritmen, in kaart brengen, gebruik), hoe systemen aan elkaar gekoppeld kunnen worden en de uitdagingen die voor ons liggen.
Klik hier voor meer informatie over AeroVision’s nevenevenement.

5 redenen om in te schrijven
1.
Laat u inspireren door bijzondere sprekers uit de internationale industrie, onderzoek en institutionele entiteiten.
2. Onderwerpen zijn onder meer Landbouw & Eten, Water, Slimme Mobiliteit, Klimaatverandering & Milieu, Gezondheid & Veiligheid, en Energie.
3. Breid uw netwerk uit met meer dan 2000 aanwezige professionals vanuit heel Europa en daarbuiten.
4. Ontdek de nieuwste toepassingen van Aard- en Satelliet navigatie.
5. Ontmoet ondernemers, startende ondernemingen, industrie leiders, ruimte belanghebbenden, investeerders, onderzoekers en beleidsmakers.

Bent u geïnteresseerd in het bezoeken van de European Space Solutions en/of AeroVision’s nevenevenement? U kunt zich HIER INSCHRIJVEN. Als u meer wilt weten over het evenement, bezoek dan de website van het ESS. Het voorlopige programma van de conferentie kunt u hier vinden. Zien wij u daar?