X
GO

Nieuws

Inschrijving is NU geopend voor CAPIGI GeoAgri (24-26 mei 2016)
februari 2016
Van 24-26 mei 2016 vindt in het WTC in Rotterdam de 6de editie van de CAPIGI conferentie plaats, waar experts van de toepassing van ruimtelijke informatie in de landbouw bij elkaar worden gebracht. De editie van dit jaar richt zich op de nieuwste trends, innovaties en problemen bij de toepassing van ruimtelijke data in de landbouw. Na een reeks van succesvolle conferenties, zal de 6de editie opnieuw een mijlpaal bereiken in het debat over welke ruimtelijke technieken, data en ondernemingen relevant blijken voor de landbouw. CAPIGI GeoAgri richt zich zowel op de boerderij als op het regionale (bestuurlijke) niveau en biedt cross-overs met andere ruimtelijke toepassingen.

Early-Bird korting
Iedereen die zich voor 15 maart inschrijft voor CAPIGI GeoAgri, profiteert van de early-bird korting van €100 per ticket. Tickets zijn verkrijgbaar per 15 februari 2016 via de CAPIGI GeoAgri website: www.capigi.eu.

Wat is nieuw?
Dit jaar is CAPIGI GeoAgri een gezamenlijk evenement van CAPIGI en het Geospatial World Forum. Dit betekent dat de bezoekers zowel CAPIGI GeoAgri als het Geospatial World Forum (GWF) kunnen bezoeken. Het is twee-voor-de-prijs-van-één. Deze samenwerking biedt de deelnemers de mogelijkheid om onderdeel te zijn van de gehele GWF conferentie, terwijl nog steeds de specifieke aandacht voor de landbouw behouden wordt. Het Geospatial World Forum start een dag eerder dan CAPIGI GeoAgri, van 23-26 mei 2016 op dezelfde locatie als CAPIGI GeoAgri. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de nieuwste innovaties op de CAPIGI GeoAgri beurs: de AGRIZONE. Deze speciale landbouw beursruimte is gepositioneerd binnen de GWF beurs.

Pecha Kucha
Tijdens sommige sessies wordt het Pecha Kucha principe toegepast: 20 PowerPoint dia’s, waarbij elke dia precies 20 seconden lang wordt weergeven (een presentatie duurt dus 6 minuten en 40 seconden). Dit zorgt ervoor dat de presentatie kort maar krachtig, creatief en to-the-point zijn. Bezoekers krijgen tijdens CAPIGI GeoAgri inzicht in de nieuwste innovaties, producten, succesverhalen en meer.

Tickets zijn nu beschikbaar via www.capigi.eu/Registration1.