X
GO

Nieuws

UNIFARM tijdens Geospatial World Forum
april 2013


Het project UNIFARM organiseert een seminar, een user forum en een excursie voor GNSS gebruikers in de landbouw tijdens het Geospatial World Forum in Rotterdam. Op 15 mei vindt de kick-off plaats van het user forum.



AeroVision is coordinator van UNIFARM, een FP7 project dat een forum inricht voor satellietnavigatie (GNSS) gebruikers in de landbouw. Doel is om de nieuwe generaties satellietnavigatie van met name de Europese programma's EGNOS en GALILEO te voorzien van wensen en eisen vanuit de landbouw. Hiertoe nodigt het project gebruikers en belanghebbenden in de landbouw uit om mee te discussiëren over het gebruik van GNSS en wat daaraan op dit moment verbeterd kan worden.

De user forum bijeenkomst is gepland in aansluiting op het Agriculture Symposium van het Geospatial World Forum, op 15 mei 2013 in WTC Rotterdam. UNIFARM vult een sessie in binnen dat symposium. Aansluitend gaan de user forum deelnemers met elkaar aan het werk tijdens het diner. Op de 16e mei wordt er 's ochtends een excursie verzorgd naar de stichting Hoekse Waard op de Kaart (HWodKa), een groep boeren die al vele jaren innovatieve toepassingen van GNSS en oplossingen voor de landbouw praktijk onderzoeken.

Wilt u er bij zijn, maar heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een mail naar Tamme van der Wal (zie Team).