X
GO

AeroVision is onafhankelijk inkoop adviseur van (geo-)informatie.

Met onze kennis en ervaring ondersteunen wij organisaties bij het inkoopproces van vooral geo-informatie gerelateerde data of software. Wij helpen de klant de inzet van geo-informatie bij besluitvorming effectiever te maken. Bij de klantvraag zoeken onze experts het juiste aanbod.

Met onze diensten helpen wij u de volgende vragen te beantwoorden:
(1) Hoe vraagt u wat u nodig heeft?
(2) Hoe krijgt u wat u gevraagd heeft?
(3) Hoe gebruikt u wat u gekregen heeft?

Met onze kennis en expertise kunnen wij onafhankelijk, maar toch sterk betrokken en met een frisse blik, een team aansturen en resultaat laten boeken. Onze medewerkers ondersteunen organisaties bij vernieuwingen en innovaties en helpen deze een plek te geven in de dagelijkse werkomgeving. De belanghebbenden blijven daarbij betrokken, zij hebben immers belang bij het resultaat.

AeroVision brengt mensen bij elkaar
Het samenbrengen van mensen rondom een gezamenlijk vraagstuk, geeft veel energie en leidt meestal tot oplossingsgerichte acties. Wij zoeken daarbij altijd naar deelnemers die we uit verschillende invalshoeken van het vraagstuk kunnen benaderen, vanuit hun rol, hun kennis of hun ervaring. Ook brengen wij de markt, het aanbod, de leveranciers met gebruikers, afnemers en klanten bij elkaar. Deze aanpak resulteert in een frisse en vaak vernieuwende kijk op het vraagstuk, probleem of ambitie met een effectieve aanpak om tot resultaat te komen. De gebruiker is bij ons aan het woord, maar wij stimuleren wel om de gebruikswensen met open vizier te bekijken.

Benieuwd hoe wij uw organisatie effectief kunnen ondersteunen? Neem vrijblijvend contact op via 033-7370165.